Ιδιαιτερότητα, άνεση και κομψότητα! Είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες της Amulet.

Η εταιρεία, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της μόδας, τα τελευταία μόλις χρόνια. Δημιουργεί δικά της σχέδια ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ, τα οποία εμπνέεται, παρακολουθώντας τις εξελίξεις του χώρου, μέσα από τις μεγαλύτερες πασαρέλες. Προτιμά την Ιταλία, από όπου επιλέγει ποιοτικά υφάσματα και γνήσια δέρματα, και παράγει τις δημιουργίες της εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε περιορισμένες ποσότητες, ώστε να διατηρεί τον πλήρη έλεγχο της ποιότητάς της.

Στόχος της, είναι να προσφέρει στο κοινό της,  ρούχα ασυνήθιστα, σε άνετα σχέδια, και πατρόν που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τα σώματα, μέσα από δυναμικές και ξεχωριστές γραμμές. Ασυμμετρίες, μονοχρωμίες, και ευφάνταστες διακοσμήσεις, είναι κάποια από τα στοιχεία που θα εντοπίσει κανείς στις συλλογές της.

Γυναίκες που θεωρούν εχθρό τους την ομοιομορφία, και που τους αρέσει να ξεχωρίζουν με κάθε τους εμφάνιση, πρωινή ή βραδινή, για το γραφείο ή για την έξοδό τους, είναι εκείνες στις οποίες απευθύνεται η Amulet. Επιθυμεί να τους παρέχει επιλογές, που θα απογειώσουν το στυλ τους και θα τους επιτρέψουν να αναδείξουν στοιχεία του χαρακτήρα τους μέσα από τις καθημερινές τους εμφανίσεις.